Veel gestelde vragen

Ik ben heel erg stijf, is yoga dan wel wat voor mij?
Yoga is voor alle leeftijden en elke lichaamsbouw. Het maakt daarbij niet uit of je van nature stijf en lenig bent. Yoga beoefen je op je eigen niveau. De docent begeleid je hierin en zorgt ervoor dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Heb je een blessure? Meld dit dan voorafgaand aan de les. De docent geeft je aangepaste houdingen daar waar nodig.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, is dat een probleem?
No worries! We begeleiden je graag op jouw yogapad!

Wat zijn de voordelen van yoga?
Zodra je begint met yoga zal je merken dat het een groot effect heeft op je lichaam en geest. Door yoga word je soepel en sterk. Je zal beter slapen, oude blessures kunnen opeens verdwijnen en misschien merk je zelfs dat je je beter kunt concentreren op bijvoorbeeld je werk.

Blessure/ ziekte / zwangerschap?
Ben je geblesseerd, ziek of zwanger? Bespreek dan altijd met een zorgprofessional of je yoga mag blijven beoefenen. Heb je gezondheidsklachten meld dit dan altijd voorafgaand aan de les. De docent kan hier dan rekening mee houden en je indien nodig aangepaste houdingen adviseren.

Welke effecten kan ik verwachten na het beoefenen van yoga?
Verhoogde concentratie, beter slapen, minder rugklachten, persoonlijke groei, beter omgaan met stressvolle situaties, andere sportbeoefening zal gemakkelijker gaan, meer energie, mindere blessure gevoelig, blijer en meer in balans en verhoogde spierspanning.

Wat moet ik aan tijdens een yogales?
Een yogales is een combinatie van rustige ademhalingsoefeningen en yogahoudingen. Zorg er daarom voor dat je wat warms bij je hebt dat je gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het is fijn als je kleding niet knelt en gemakkelijk transpiratie op kan nemen. We beoefenen yoga op blote voeten. Heb je last van koude voeten, neem dan een paar lekkere warme sokken mee die je kunt aantrekken tijdens de ademhalingsoefeningen en meditatie.

Hoe kan ik betalen?
Heb je al een account aangemaakt op Fitmanager? Volg dan de stappen daar en betaal via iDEAL. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mailtje of maak de betaling via je eigen bank over naar: NL 71RABO0327269405 tnv. Yogaspots v.o.f. 

Mijn vraag staat er niet bij?
Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem dan gerust contact op via e-mail: info@yogaspots.nl of bel 06-4001 6964 / 06-2733 5878