Yogaspot stompwijk

Rooster 2019

Easy Hatha yoga

Elke maandagavond | alle niveau’s | 19.00 uur – 20.15 uur

 

Hatha yoga is de basis van de meeste yogastijlen en is een veel beoefende vorm van yoga in India. Hatha yoga bestaat uit klassieke yogahoudingen (asana’s), aandacht voor de ademhaling en meditatie. Hierdoor werk je aan je kracht en souplesse, en krijg je meer energie en breng je balans in je lichaam en geest. De Easy Hatha les is rustig maar kan ook uitdagend zijn. De les is voor iedereen geschikt en kan goed op individueel niveau worden aangepast.

Yin yoga

Elke maandagavond | alle niveau’s | 20.30 uur – 21.45 uur

 

Yin yoga geeft ruimte in je lijf, je hoofd en in je hart. Doordat je de yin yoga houdingen minimaal 3 minuten aanhoudt, krijg je de tijd om naar binnen te keren. Hierdoor kan je beter voelen wat je te doen staat, en leer je om naar je intuïtie te luisteren.

Yin yoga werkt op de bindweefsels. Het maakt het bindweefsel soepel en sterk. Hierdoor zit je beter in je vel, verlaag je de kans op blessures en word je heerlijk soepel en lenig. Yin yoga is voor iedereen en is een mooie aanvulling op meer yang sporten zoals hardlopen, fitness of ashtanga yoga.

Prijzen

Locatie

Dorpshuis
Zustersdijk 18, Stompwijk

Er zijn parkeerplaatsen bij deze spot!

yogaspots Woubrugge Noordwijkerhout

Contact

Heb je een vraag die niet bij de veelgestelde vragen staat? Neem dan gerust contact op via: info@yogaspots.nl of bel: 06-4001 6964.