Winter workshop week

Van donderdag 27 december tot zondag 6 januari

Full primary ashtanga yoga

In deze fysiek inspannende les lopen we de hele eerste serie door. Voor deze les is het prettig als je al bekend bent met ashtanga yoga.

Relax & Recharge Yoga nidra

Kom helemaal tot rust met een relax & recharge yoga nidra sessie. Na deze sessie heb je het gevoel dat je 3 á 4 uur hebt geslapen. Je zult het effect nog een paar dagen voelen!

Klankschalen yin special

Een combinatie van Yin Yoga met klankmassage: een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Terwijl je in de yoga houdingen zit of ligt komen de trillingen van de schaal voelbaar het lichaam binnen en ontstaat er ruimte op fysiek en energetisch niveau.

Roll & Release Shoulders & Back

In deze special leer je hoe je jezelf een fijne bindweefselmassage kunt geven waarbij je gebruik maakt van tennisballen.

Selfcare special

Investeer in jezelf. Leer hoe je in kleine stapjes je lichaam en geest kunt verzorgen. Een no-nonsens workshop die je zintuigen prikkelt.

Chakra yin

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam. We hebben 7 hoofdchakra's die ons verbinden met ons fysieke, mentale en emotionele lichaam. In deze yin special stimuleren we de chakras zodat energie begint te stromen en de chakra weer in balans kan komen als dat nodig is.

Detox Yin yoga

Na alle kerstkransjes, kerstbroden en wijnjes is het tijd om weer even 'normaal' te doen. In deze Yin-yoga special activeren we de spijsvertering en werken we aan het ontgiften van de organen.

Voetpilates

Robin Captijn -voetspecialist- laat je op een nieuwe manier naar je voeten kijken. Een praktische en fun workshop waarin je zelf aan de slag gaat met het gezond maken van je voeten.

Oudejaarsstrandwandeling

Loop gezellig samen met ons het nieuwe jaar tegemoet met een heerlijke strandwandeling op het strand van Noordwijk. We verzamelen bij de studio in Noordwijk en lopen vanaf daar richting het strand. Na de wandeling lopen we terug naar de studio waar warme chocolademelk met slagroom en warme gluhwein voor ons klaarstaat. Ben je er ook bij?

Restorative yoga

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. Hiermee wordt bedoeld dat je met deze yoga het zelf herstellend vermogen van je lichaam aanspreekt. En dit kan hard nodig zijn na of in een periode van fysieke of geestelijke overbelasting.

buddhas yin ashtanga yoga yogaspots

Siddartha

Lezing over het boek Siddhartha, van de schrijver Hermann Hesse. Siddhartha verteld het verhaal van een brahmanenzoon die zijn leven wijdt aan het zoeken naar het ware zelf. Het boek had een enorme invloed op de generatie van de jaren ’60 van de vorige eeuw. Het boek zelf verscheen al in 1922. Het kan nog steeds een inspirerend boek zijn. Na deze lezing zal geen yoga-practice meer dezelfde zijn… Laat je met deze inleiding verleiden en inspirerend tot het zelf lezen van deze roman van de Nobelprijswinnaar Literatuur van 1946.

Nieuwjaarsintentie met tarot en kristallen

Yoga betekent verbinding. Verbinding voelen met je omgeving en met jezelf. Tarot kaarten en kristallen kunnen je nieuwe inzichten geven en kunnen je helpen om in connectie met het diepe onderbewuste te komen. Laat je verrassen door deze workshop en zet de eerste stappen voor een fantastisch 2019!